5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Otobüsçülerden öğrencilere 'Sevgi Eli'

Denizli'de kimsesiz ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik yardımlarını sürdüren belediyeye bağlı "Sevgi Eli"ne, hayırseverler tarafından bin öğrenciye dağıtılmak üzere kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. 

Denizli Belediyesi tarafından kurulan, kimsesiz ve maddi durumu iyi olmayanlara yardım götüren Sevgi Eli'ne bu defa yardım geldi. Kent Kart İşletme San. Tic. Ltd. Şti ve Halk Otobüsleri Şirketi, bin öğrenciye dağıtmak üzere Sevgi Eli'ne kırtasiye ve şehir içi ulaşımda kullanılan "Kent Kart" bağışlayarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine destek oldu. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, Kent Kart İşletme San. Tic. Ltd. Şti Denizli Temsilcisi Halil Akkaya ve Halk Otobüsleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kanat'ın bağışladığı kırtasiye malzemeleri ile kent kartları kabul etti. 

Belediye Başkan Oğuz, Sevgi Eli'nin, hayırsever bağışlarıyla yardımlarını her geçen gün arttırdığını belirterek, "Kent Kart şirketi ve hat minibüsçüleri, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmek istedi. Bizde Sevgi Eli aracılığıyla onlara destek olduk. Sevgi Eli, her eve, her okula, her vatandaşımıza, ulaşmak için canla başla çalışmaktadır. Bugün de çok güzel bir örneğini göstereceğiz'' dedi. 

Kanat ve Akyaycı da, bin öğrenciye dağıtılmak üzere bin adet defter, kalem, kalemtıraş, silgi ve şehir içi ulaşımda kullanılan Kent Kartları Sevgi Eli'ne teslim etti. Bu yardımlar daha sonra, Sevgi Eli ekiplerince öğrencilere dağıtıldı.
İha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 10:44:02
Güncelleme :28 Eylül 2006 Perşembe 10:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?