2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Oynanan futbol memnun etti

TFF 2. LİG

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun ilk maçında kendi evinde Ankaragücü'ne mağlup olan Denizli Belediyespor'da ortaya konulan mücadele ve oynanan futbol camianın moralini yükseltti.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve grubunda son sırada olmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Denizli Belediyespor, Süper Lig takımlarından Ankaragücü ile oynadığı ilk maçından mağlup ayrılmasına rağmen oynadığı futbolla göz doldurdu. İlk hedefi ligde kalmak olan ancak kupada da iyi mücadele ederek puan toplayıp maddi açıdan kulübe gelir gelmesini hedefleyen Kırmızı beyazlı ekip, ikinci maçını deplasmanda Trabzonspor'la oynayacak. Oyuncularının verdiği mücadeleden memnun olduğunu, Ankaragücü maçında ellerine geçen gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirterek, "İki takım arasında tecrübe farkı var. Güçlü rakibimiz karşısında futbolun güzelliklerini ortaya koyarak mücadele etmeye çalıştık ve bunu başardık. Gol yollarında biraz daha etkili olabilseydik skor değişik olabilirdi. Bundan sonra yine aynı düşünceyle oynayıp, kupada elde edebildiğimiz en iyi başarıyı yakalamak istiyoruz" dedi.

Kupa maçını geride bırakan Denizli Belediyespor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına bugün başladı. Kırmızı-beyazlı ekipte sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:33:04
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 18:12:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?