2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Özgener: Sorunları çözeceğiz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, Türk futbolunun sorunlarını bildiklerini, bu sorunları karşılıklı tartışarak çözeceklerini söyledi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir ve Antalya bölgesine bağlı kulüp başkanlarının katılacağı bölgesel toplantı için Denizli'ye geldi.

Denizlispor'un ev sahipliğinde dün akşam Denizli Valisi Yavuz Erkmen, TFF yönetim kurulu, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, kulüp başkanları ve davetliler Pamukkale Tenis Kulübü'ndeki yemekte bir araya geldi. Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, TFF yönetimini Denizli'de misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, belediye olarak her türlü spora büyük destek verdiklerini ifade ederek, Denizli'ye Avrupa standartlarında bir stat yapımı için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

TFF olarak Denizli'de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten TFF Başkanı Mahmut Özgener, "Denizlispor Ege Bölgesi'nin Turkcell Süper Lig'deki tek takımı. Ali İpek başkanlığındaki Denizlispor'un lige bundan sonraki yıllarda da renk vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

TFF yönetimi olarak Türk futbolunun sorunlarını çözmek amacıyla bölgesel ziyaretler yaptıklarını ifade eden Özgener, "Türk futbolunun sorunlarını, karşılıklı tartışarak çözmenin en doğru yol olduğuna inanıyoruz. Sezon boyunca bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Kulüp başkanlarının büyük fedakarlıklarla hizmet ettiğini biliyoruz. Hepimizin amacı Türk futbolunu daha iyi yerlere getirmek" dedi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, dostluğun sporda en önemli kavram olduğunu, çok sayıda kulüp başkanını Denizli'de görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Denizli her zaman ilklerin kenti olmuştur. Türkiye'de statta ilk tel örgüyü kaldıran Denizli, valiliği, belediyesi ve Denizlispor Kulübü ile bu özelliğini bundan sonra da sürdürmeyi hedefliyor. Tel örgüleri kaldıran Denizli'de, emniyet ve jandarmayı stadın dışına çıkarmayı ve özel güvenlikle güvenliği sağlama yolunda çalışma başlattık. Bu
konuda da bir ilke imza atacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Denizi Valisi Yavuz Erkmen TFF Başkanı Mahmut Özgener'e, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan'a plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 11:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?