2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Öztürk güven tazeledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Emin Öztürk güven tazeledi.

Denizli Polisevi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Ak Parti Denizli Milletvekilleri M.Salih Erdoğan, Mehmet Yüksel, Mithat Ekici, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Turan Uran, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, şehit yakınları ve gaziler katıldı. AK Parti Denizli milletvekillerinin konuşma yaptığı kongrede zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, şehit yakını ve gazilere sahip çıkmanın bu ülkede yaşayan herkesin görevi olduğunu belirterek, "Bugün ülkemizde barış ve güven ortamında yaşıyorsak, bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 200 üyesi bulunan derneğin açık oylamalayla yapılan seçiminde Mehmet Emin Öztürk, oylamaya katılanların tamamının oyunu alarak yeniden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı seçildi.

Kongrede yönetim kurulu üyeliklerine ise Mehmet Emin Balık, Cengiz Evren, Nevzat Güzel ve Mustafa Işık seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 20:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?