3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Pahoy Türkiye şampiyonu oldu

PAHOY HALK DANSLARI TOPLULUĞU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun (THOF) Akşehir'de düzenlediği Büyükler Kategorisi Stilize dalında Denizli Belediyesi Pahoy Halk Dansları Topluluğu Türkiye şampiyonu oldu.

Denizli Belediyesi Pahoy Halk Dansları Topluluğu önemli bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz ay İzmir'deki grup yarışmasında 1.olan Denizli Belediyesi PAHOY Halk Dansları topluluğu Akşehir'de yapılan yarışmada bu kez Türkiye şampiyonluğunu elde etti. 91,71 puan alarak Türkiye 1.'si olan Denizli Belediyesi Pahoy Halk Dansları topluluğu'nun ardından Gaziantep 2. , Akara ise 3. oldu. Denizli'ye Türkiye şampiyonluğunu getirdikleri için büyük mutluluk duyduklarını dile getiren topluluk sorumlusu Deniz Semerci kendilerine verilen destekten dolayı başta Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Denizli Belediyesi Pahoy Halk Dansları Topluluğu'nun bu yıl daha önceki yıllara oranla daha başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Semerci, " Çok başarılı bir dönemi yaşıyoruz. Yorucu geçen Denizli Belediyesi 10.Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin ardından gelen bu başarı bizi ayrıca mutlu etti. Festivalin son günü yola çıkarak büyük bir özveri gösteren arkadaşlarımız yüzlerinin akıyla Türkiye Şampiyonu olarak Denizli'ye geri döndü. Bu başarıyı elde ederken tüm dansçılarımıza, eğitmenlerimize ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz" dedi.

PAHOY HALK DANSLARI TOPLULUĞU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 18:05:02
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 19:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?