3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Pamukkale Kavşağı'nda düzenlemeler sürüyor

Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Pamukkale yol kavşağında bulunan açık arkı kapalı kanal haline getirdi. Kanalın çevresi düzenlenerek temiz ve kullanılır hale çevrildi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye kötü koku yayan, yaz aylarında sinek ve haşere üremesine sebep olan açık kanalın 320 metrelik bölümünü 01000 mm'lik muflu beton büzler döşeyerek kontrol altına aldı.

Çalışmaları yerinde izleyen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci konu ile ilgili olarak;
"Bilindiği gibi şehrimizin Ankara yönünden girişinde buluna kavşağımızda ciddi düzenlemeler yapılarak göze hoş gelecek görüntüler yaratılmıştır. Buradaki altyapı çalışmaları da bitirilmek üzeredir. Bu çalışmalar aksatılmadan yapılması gereken çalışmalardır. Şehrin giriş ve çıkışları buradan geçen insanlar üzerinde iyi ya da kötü intiba bırakır. Biz konuya bu boyutuyla da bakıyor ve çalışmalarımızı önemli-önemsiz diye ayırmadan çabuk sonuca gidecek şekilde planlıyoruz" dedi. 

Bu yoldan yerli yabancı bir çok insanın geçtiğine dikkat çeken Zeybekci, "Denizlililer olarak iyi ve güzel olarak insanların hafızasında yer etmek istiyoruz. Bu amaçla çalışmalarımızın hızını hiç kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 14:48:46
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 20:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?