3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Panayır aday değil

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İlter Panayır, 21 Mart’ta yapılacak DTB seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. DTB binasında basın toplantısı düzenleyen İlter Panayır, 1995 yılında yönetim kurulu başkanı olarak başladığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini, gençlerin önünü açmak amacıyla seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Toplantıda, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Panayır, en önemli projelerinin başında gelen hizmet binasının tamamlandığını, bunun yanı sıra yeni Zahire Pazarı’nın hizmete sokulduğunu söyledi.

Denizli’nin en fazla eğitim ve sağlık alanında eksiklikleri bulunduğunu belirten Panayır, "DTB olarak Ticaret Borsası İlköğretim Okulu ve 20 No’lu Ticaret Borsası Sağlık Ocağı’nı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Eğitim ve sağlığa verdiğimiz destek, gurur kaynağımızdır" dedi. Eskihisar Köyü’nde 4 bin metrekarelik Türkiye’nin en modern canlı hayvan pazarını yaptıklarını ifade eden Panayır, "Canlı Hayvan Pazarı, her türlü övgüyü almış, kısa zamanda bölgenin alım satım merkezi haline gelecektir" şeklinde konuştu.

DTB olarak kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptıklarını ve Denizli’nin yararına her türlü işbirliği ve organizasyonun içinde bulunduklarını dile getiren Panayır, "1992 yılında yönetim kurulu başkan vekili olarak başladığım, 1995 yılından bu yana aralıksız olarak sürdürdüğüm yönetim kurulu başkanlığı görevini, 21 Mart’ta yapılacak seçimlerde noktalayacağım" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) hükümetinin çalışmalarını başarılı bulduğunu, ancak Denizli olarak hükümetten bekledikleri desteği alamadıklarını söyleyen Panayır, "AK Parti hükümeti, bundan önceki tek partili hükümetler gibi büyük işlere imza atmıştır. Ancak Denizli’nin Teşvik Yasası kapsamı dışında bırakılmasını büyük haksızlık olarak görüyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 16:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?