2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

PAÜ, MYO'ya kalite belgesi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Meslek Yüksekokulu, kalite yönetim sistemi belgelendirme sürecini başarıyla tamamlayarak, kalite belgesi ve bayrağını aldı.


PAÜ Denizli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı, Denizli M.Y.O. Müdürü Doç. Dr. Nihal Kargı, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Kalite belgesi almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Denizli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nihal Kargı, "Öğrencilerin, çalışanların ve paydaşlarının beklentilerini teknolojik ve mesleki gelişmelerle destekleyerek, sürekli iyileştirerek kaliteli eğitim vermeyi kalite politikası olarak kabul ettik. Amacımıza ulaştık ve kalite belgemizi aldık" dedi. Denizli MYO'nun kalite belgesini hak ettiğini belirten TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı yaptığı konuşmada şu ana kadar yapılan işin çok önemli olduğunu ancak esas işin kalite belgesi alındıktan sonra başladığını kaydetti. Üniversite olarak her açıdan kaliteye önem verdiklerini belirten PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise, "Her geçen yıl gelişen ve büyüyen bir üniversiteyiz. Uluslar arası arenada da araştırma üniversitesi olma yolunda kararlı adımlar atıyoruz. Kalitemiz bu yönde daha da önem kazanıyor. Üniversite olarak kalite belgesi almak için de çalışmalarımız sürüyor" dedi.


Konuşmaların ardından TSE İzmir Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç'a TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bayrağını teslim etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 19:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?