3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

PAÜ Hastanesi'ne büyük destek

PAÜ HASTANESİ'NE BÜYÜK DESTEK

Denizli'de inşaatı devam eden ve tamamlanmasının ardından Denizli'ye çok büyük katkısı olacak olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi' ne destek veren İşadamı Sait Yazıcı'nın belirlediği isimler hastane odalarına verilecek.

700 yataklı olması planlanan Pamukkale Üniversitesi yeni hastane binası inşaatı devam ederken Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç başkanlığında, yeni hastane binasının tefrişinin 2010 yılı içerisinde tamamlanması ve yeni ünitelerle birlikte hizmete açılması için başlatılan 'Yaşa-Yaşat Kampanyası'na Denizlili hayırseverlerden yoğun ilgi gösteriyor.

Denizli'nin hayırsever işadamlarından Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sait Atıcı, ilk bağışı yaparak 4 odanın tefrişini üstlendi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek ve Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sait Atıcı, rektörlük makamında bir araya gelerek 'Bağış Protokolü'ne imza attı. Oda tefrişi karşılığında İşadamı Siat Yazıcı'nın belirlediği 4 isim yeni hastane binası odalarına verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2010 Salı 16:51:05
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 02:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?