3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

PAÜ'de Kariyer Günleri başladı

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, yeni kabinenin hayırlı olmasını dileyerek, "Yarınlara inanıyorum" dedi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kariyer Günleri'nin açılışı Türkiye İş Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, PAÜ Rektörü Prof.Dr. Necdet Fazıl Ardıç, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, eski CHP Genel Sekreteri ve Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Keskin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, açılış kurdelesini kestikten sonra stantları gezdi. Burada basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Ersin Özince, TOBB Genel Kurulu'nda iktidar ve muhalefetin bankaların yüksek kar marjı ile ilgili eleştirilerine cevap vermeyeceğini belirterek, "Benden polemiğe sebep olacak cevap alamazsınız. Bankalara yüklendilerse nedeni vardır. Onlara sormak lazım. Ben kimsenin yorumu ile ilgili yorum yapmıyorum. Muhakkak bir bildikleri vardır değerli insanların bunları söylerken. Kendilerine sormak lazım. Ben polemiğe girmiyorum ben işadamıyım" dedi.

Kabine değişikliğiyle ilgili soruyu da cevaplayan Ersin Özince, sözlerine şöyle devam etti: "Ben siyasetçi değilim. İnşallah hayırlı olur memleketimiz için. Vatandaş olarak beklentilerimiz var. Hayırlı olsun. Ben öyle olacağına inanıyorum. Ben yarına inanıyorum. Yarınlara inanmak için de hep olumlu düşünmek lazım. Olumsuz düşünemiyorum çünkü çocuklarım var. Herşeyi olumlu değerlendiriyorum."

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince daha sonra Kongre ve Kültür Merkezi'nde Kariyer Günleri etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerle bir araya gelerek bir konuşma yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 22:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?