3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

PAÜ'de mezuniyet coşkusu

PAÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulu mezuniyet töreninde coşku doruğa çıktı.

Pamukkale Üniversitesi'nde 2009-2010 eğitim-öğretim yılı sona ererken, mezun olmaya hak kazanan öğrenciler bölümler tarafından düzenlenen mezuniyet törenleriyle diplomalarını aldılar. Pamukkale Üniversitesi'nde yılın ilk mezuniyet töreni Spor Bilimleri ve Teknolojisi Y.O. ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda düzenlendi.Törene PAÜ Rektörü Fazıl Necdet Ardıç, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Emre Erol, bölüm öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yılın ilk mezuniyet töreninde konuşan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Fazıl Necdet Ardıç, "Bu günler mutlu günler. Gençlerimiz 4 yıllık emeğin sonunda ellerine diplomalarını alarak hayata atılıyorlar. Karşılarında büyük zorluklar var ve onun sorumluluğunu hissediyorlar. Pamukkale Üniversitesi olarak öğrencilerimize sadece bilim öğretmeye çalışmadık, aynı zamanda etik değerlere bağlı, Atatürk ilke ve inkilaplarına inanmış, ülkemizin geleceğine faydalı olacak gençler olarak yetişmeleri için elimizden geleni yaptık. Bu dönem mezunları üniversitemizin gençliğini yaşadılar, zorluklarla mücadele ettiler ama ileride okullarına baktıklarında Türkiye'nin en iyi okulundan mezun olduklarını hep düşünecekler" dedi. Konuşmanın ardından Spor Bilimleri ve Teknolojisi Y.O. öğrencileri dans ve step gösterisi sundu.Gösterinin ardından dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

PAÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU
PAÜ'DE MEZUNİYET COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 16:08:05
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 16:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?