3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

PAÜ'den başarılı sporculara ödül

PAÜ'DEN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri verildi.

2009-2010 sezonunda 8 ayrı branşta ferdi ve takım halinde yapılan müsabakalar sonucu dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Kongre Kültür Merkezi'nde yapılan törene Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Emre Erol, Genel Sekreter Arzu Sarıca, akademisyenler, daire başkanları ve sporcular katıldı. Törende bir konuşma yapan Rektör Fazıl Necdet Ardıç, üniversite olarak spora büyük önem verdiklerini belirterek, sporun kazandırdığı özelliklerin gelecek yaşamda insanlara farklı değerler kattığını söyledi.

Bu yıl önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Ardıç, "Bu sene Üniversite Spor Oyunları üniversitemizde düzenlendi. Böylelikle üniversitemizin itibarı arttı, spor bölümlerimizin alt yapısı güçlendi, üniversite ve Denizli olarak gündemde kaldık. Sporun önemini biliyoruz ve yatırımlarımız bu yönde devam edecek" dedi. Konuşmanın ardından Rektör Ardıç, katkılarından dolayı PAÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Emre Erol'a plaket verdi. PAÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Emre Erol ise, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, genel sekreter Arzu Sarıca ve daire başkanlarına katkılarından dolayı plaket verdi.

Öğrencilerin step-aerobik ve dans gösterilerinin ardından yıl boyunca yapılan müsabakalarda başarı göstererek dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

PAÜ'DEN BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 17:30:01
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 16:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?