2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

PAÜ'lü gençler Levent Yüksel ile coştu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) 15. Yıl Şenlikleri kapsamında sahne alan Levent Yüksel üniversite öğrencilerine unutamayacakları bir akşam yaşattı. 

PAÜ 15.Yıl Şenlikleri çeşitli aktivite ve konserlerle devam ediyor. Hafta sonunda yapılan etkinlikler çerçevesinde PAÜ Müzik Kulübü'nün kadroları olan gruplar Rock parçalarla öğrencileri coştururken, tavuklu pilav ve ayran ikramı yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, yoğun geçen bir ders yılının sonlarına yaklaşılırken, bahar aylarında öğrencilerin baharı en güzel şekilde karşılaması için Mayıs ayı boyunca bir dizi etkinliler düzenlediklerini belirterek; "Pamukkale Üniversitesi 15. Yıl Şenlikleri kapsamında; bilimden sanata, eğlenceden kültürel etkinliklere kadar her şeye yer verdik" dedi. 

PAÜ şenliklerine katılan ünlü sanatçı Levent Yüksel ise yaklaşık 5 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi. Eski ve yeni albümünden sevilen eserleri gençlerle birlikte söyleyen Levent Yüksel, üniversitelilere keyifli bir gece yaşattı.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 11:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?