3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Perinçek'e saldırıya tepki

İP DENİZLİ İL ÖRGÜTÜNDEN PERİNÇEK'E SALDIRIYA TEPKİ

İşçi Partisi (İP) Denizli İl Örgütü, Doğu Perinçek'e yapılan saldırıya tepki gösterdi. İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Ergenekon Davası sırasında saldırıya uğramasına tepki göstermek için adliye önünde toplanan İP Denizli İl Yönetimi, hükümet aleyhine slogan attı.

İP Denizli İl Başkanı Mustafa Güleç, Ergenekon Davası duruşmasında Genel Başkan Doğu Perinçek'e karşı Osman Yıldırım tarafından fili bir saldırıda bulunulduğunu belirterek, "Bu menfur saldırı karşılıksız kalmayacaktır. Perinçek'e kalkan eller kırılacaktır. Saldırının perde arkasındaki sorumlusu Adalet Bakanıdır. Bakan da bunun hesabını vermek durumundadır. Tutuklu ve hükümlülerin can güvenliği ve vücut bütünlüğünden sorumlu makam Adalet Bakanlığı'dır" dedi.

Perinçek'in daha önce olduğu gibi bütün dava boyunca Ergenekon tertibinin açığa çıkarılıp çökertilmesinde belirleyici bir rol oynadığını ileri süren Mustafa Güleç, şöyle konuştu: ''Tertipçilerin kini buradan gelmektedir. Yoksa Osman Yıldırım'la Perinçek arasında en küçük bir şahsi ilişki ve sorun yoktur.'' Grup basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 16:04:05
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 19:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?