2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

PEV'de uluslararası çocuk şenliği

PEV ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Denizli’de ‘Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılmak için kente gelen 4 ülkenin çocukları, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar'ı ziyaret etti.

Denizli Özel PEV İlköğretim Okulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl ilki düzenlenen ‘Uluslararası Çocuk Şenliği’ için Denizli’ye gelen 4 ülkenin çocukları, Vali Yardımcısı Abdullah Acar'ı ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Özel PEV İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Karaca, Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ve PEV İlköğretim Okulu öğrencileri ile Endonezya, Bulgaristan, KKTC ve Sırbistan'dan gelen çocuklar ve öğretmenleri katıldı.

‘Uluslararası Çocuk Şenliği’ kapsamında Denizli'ye gelen yabancı öğrenci ve öğretmenler, gösterilen misafirperverlik nedeniyle teşekkür ettiler. Vali Yardımcısı Abdullah Acar ise 23 Nisan 1920 yılında TBMM'nin açılmasının bayram olarak kutlandığını ve bunun ilelebet devam edeceğini belirtti. Acar,”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünya üzerinde tek ve Türkiye'de bir şenlik içerisinde, bütün dünya çocuklarının katılımı ile kutlanmaktadır" dedi.

Ziyaretin sonunda yabancı öğrenciler Vali Yardımcısı Abdullah Acar'a ülkelerini ve şehirlerini simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.

Denizli Özel PEV İlköğretim Okulu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Uluslararası Çocuk Şenliği'nde 3 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

PEV ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 10:43:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?