6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

PEV'den dünya ikinciliği

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Vakfı Özel PEV İlköğretim Okulu ve Lisesi bir başarıya daha imza attı. Okulun 6. sınıf öğrencilerinden Beren Semiz, "Schan Kamaras" çocuk resimleri yarışmasında dünya 2.’si oldu.

Hindistan’da gerçekleştirilen ve dünyanın dört bir tarafından öğrencilerin resimleriyle katıldığı Schan Kamaras çocuk resimleri yarışmasında PAÜ Özel PEV İlköğretim Okulu ve Lisesi 6. sınıf öğrencilerinden Beren Semiz dünya 2.’si oldu.

PEV İlköğretim Okulu ve Lisesi’nde yapılan törenle PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve okul yönetimi, Beren Semiz’e çeşitli hediyeler vererek kutladı. Törende konuşan PEV İlköğretim Okulu Müdürü Asuman Şenyuva, "Okulumuz her alanda başarılarını sürdürmektedir. Burada toplanmamıza vesile olan ve yüzümüzü güldüren öğrencimiz Beren Semiz’i kutluyorum" dedi.

Ardından söz alan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ise "Gerçekten PEV İlköğretim Okulu ve Lisesi sadece eğitim sistemiyle değil, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle de Denizli’de örnek olmaya devam etmektedir.

PAÜ Eğitim Fakültesi’nin bir uygulama okulu olarak yola çıkan PEV İlköğretim Okulu ve Lisesi, bugün sayısız başarıya imza atan, modern eğitimi ve eğitim kadrosuyla göz dolduran bir kurum haline gelmiştir. Başarılarımız artık Türkiye’yi de aşmış uluslararası hale gelmiştir. Bu başarılarda payı olan herkesi kutluyorum ve bize bu mutluluğu bir kez daha yaşatan Beren Semiz’i ve PEV resim öğretmeni Güner Dokumacıyı’da tebrik ediyorum" diye konuştu.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2004 Salı 10:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?