2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Polis dostlarına teşekkür belgesi

POLİS DOSTLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Denizli'de polis merkezlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür belgesi verildi.

Polisevi'nde düzenlenen törene Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis merkez amirleri katıldı. Törende merkezde 7, ilçelerde de 18 olmak üzere toplam 25 polis merkezinin fiziki yapılanmasına ekonomik katkıda bulunan 103 hayırsevere teşekkür belgesi verildi. Törende konuşan Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, toplumun huzurunu sağlayan polise destek verenlere teşekkür ederek, "Vatandaşlara daha iyi ve verimli hizmet sunabilmek için polis merkezi amirliklerinin fiziki standartları, personel ve taşıt, araç-gereç, teçhizat durumu tespit edilerek, çağın şartlarına uygun hale getirilmesi için gerekli iyileştirmelerin yapıldığını söyledi. Polis merkezlerinde bulunan nezarethanelerin standartlara uygun hale getirilerek temiz ve düzenli olmasını, kamera sistemi kurularak görüntülerin izlenip kaydedilmesini sağladıklarını belirten Çınar, "Bu sayede polis merkezlerimizin şeffaflığını sağlayarak hem vatandaşımızı koruyan, hem de polisimizi işkence ve kötü muamele zanlarından koruyan sistem kurulmuştur" dedi.

Emniyet Müdürü Atilla Çınar, polis merkezlerindeki fiziki iyileştirmeler için 2009 yılında 430 bin TL harcama yapıldığını, bunun 216 bin TL'sinin hayırseverler tarafından karşılandığını belirterek, "Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarla birlikte, halk desteğinin sağlanması konusunda il ve ilçe polis merkezi amirliklerince yapılan çalışmalarda 37 bin vatandaşımızla irtibat kurulmuştur. Geçen yıl örnek çalışmaları sebebiyle rütbeli personel dahil 419 kişiyi ödüllendirdik. Bunun yanı sıra disiplinsiz tutum ve davranışları tespit edilen 62 personel ise disiplin cezası almıştır" diye konuştu. Polis merkezlerinin iyileştirilmesi ve çağın gerektirdiği donanıma sahip olması için başlatılan çalışmaların süreceğini ifade eden Çınar, "Polis merkezlerinin iyileştirilmesinde maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından polis merkezlerinin iyileştirilmesine katkı sağlayanlara Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar tarafından teşekkür belgesi verildi.

POLİS DOSTLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2010 Pazar 13:11:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 12:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?