3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Polis memurunun bunalım intiharı

Denizli’de bir polis, girdiği bunalım sonucu silahıyla intihar etti. Günbattı Mahallesi 1667 Sokak No:62 Anıl Kent Sitesi C Blok, Kat:2 Daire:6’da ikamet eden ve bugün görev istirahatlı olan Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi’nde Radar Teknisyeni olarak çalışan Trafik Polisi Muammer Çağıran (46), dün akşam evinde beylik silahıyla intihar etti.

Evli ve iki çocuk babası 23 yıllık polis memuru Çağıran’ın girdiği bunalım sonucu intihar etmiş olabileceği sanılıyor.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, yaptığı açıklamada, "Neşeli görevine bağlı başarılı bir memurumuzdu. Evinde sayın Savcımız olaya el koydu. Olay Yeri İnceleme ekipleriyle beraber konuyu inceliyorlar. Ama görünüşte intihar etmiş gibi. Üzüntülüyüz tabi. Çokta söylenecek bir şey yok. Sebebi şu anda kestirmek mümkün değil, biz kendisine rahmet diliyoruz artık. Biri kız, biri erkek iki çocuğu var. Bize intikal etmiş çok büyük bir sıkıntısı olmadı. Çok sevdiğimiz, saydığımız değerli bir memurumuzdu. Görevden dolayı herhangi bir sıkıntısı olduğunu tahmin etmiyorum. Demek ki şahsi özel kendisi içerisinde bir sıkıntısı olduğu anlaşılıyor" dedi.

Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinden sonra Polis Memuru Muammer Çağıran’ın cesedi Morga kaldırılacak. Muammer Çağıran’ın cenazesinin bugün toprağa verileceği bildirilirken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2005 Pazartesi 14:55:03
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 13:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?