3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Polis servisi kaza yaptı!

Denizli'de İl Emniyet Müdürlüğü personelini taşıyan servis midibüsüne kavşağa kontrolsüz giren bir otomobil çarptı. Kazada 24 polis memuru ile otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Gümüşler Bulvarı ile Ertuğrul Gazi Caddesi'nin birleştiği kavşakta meydana geldi. Adalet Mahallesi'ndeki polis lojmanlarından hareket eden, İl Emniyet Müdürlüğü personelini taşıyan Duran Us'un (46) kullandığı midibüse, kavşağa tali yoldan kontrolsüz şekilde giriş yapan Şuayip Çelikel'in (32) yönetimindeki otomobil çarptı. Otomobilin orta yerinden vurduğu polis servis midibüsünde can pazarı yaşandı. Midibüste bulunan 24 polis memuru ile otomobildeki 5 kişi yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslarla Denizli Devlet, Servergazi ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı.

Olay yerine gelip bilgi alan İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, yaralı polis memurlarından 3'ünün durumunun ağır olduğunu ve ameliyata alındığını söyledi. Ancak, kısa süre sonra Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, kazada yaralanan 29 kişinin de hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

...
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 11:30:41
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 11:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?