2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Polislerden kelepçeli nikah

Denizli'de  iki polisin nikah töreni ilginç görüntülere sahne oldu. Müdürlerinin muziplik olsun diye bileklerine kelepçe taktığı çift, anahtar bulunamayınca elleri bağlı olarak tebrikleri kabul etti.


Denizli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nde görevli 4 yıllık polis memuru 27 yaşındaki İlhan Doğan, Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli 6 aylık polis 23 yaşındaki Rukiye Neşe Atay ile Sevindik Ferit Ali Küçüka Nikah Sarayı'nda düzenlenen törenle evlendi. Genç polis çiftin nikah şahitliğini ise, Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Emniyet Genel Müdürlüğü müfettişlerinden Mehmet Tüzün, Denizli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi Müdürü Haluk Erten ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mehmet Kocatürk yaptı.


Emniyet Müdürü Erkan, çifte mutluluklar dileyerek, nikah cüzdanını Rukiye Neşe Atay'a (Doğan) verdi. Trafik Şube Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Müdürü Mehmet Kocatürk ise nikah kıyılır kıyılmaz muziplik olsun diye polis çiftin bileklerine kelepçe taktı. Kısa süre sonra davetlilerin tebriklerini kabul etmek için hareketlenen çift, kelepçenin anahtarı bulunamayınca zor anlar yaşadı. Dakikalarca anahtarın bulunmasını bekleyen genç çift, davetlileri bekletmemek için kabul salonuna geçti, tebrikleri elleri kelepçeli olarak kabul etti. Yaklaşık 10 dakika sonra kelepçenin anahtarı bulundu ve kelepçe açıldı. Gelin Neşe Rukiye, “Kelepçe hayatım boyunca bileğimden çıkmayacak sandım. Anahtar da bulunamadı, epey sıkıntı yaşadık. Nikah törenimizdeki bu olayı hiç unutmayacağım” dedi.


İstihbaratçı polis İlhan Doğan ise, “Keşke o kelepçenin anahtarı hiç bulunmasaydı, hep bir arada yaşasaydık” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 10:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?