3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Polisten 164. yıl resepsiyonu

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Denizli Polisevi'nde resepsiyon verildi.

Resepsiyona Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Vali Yardımcıları Mehmet Çapraz, İsmail Tezel ve İsmet Akyol, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ve davetliler katıldı.

Denizli Emniyet müdürü Muzaffer Erkan, 10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın bu yıl 164. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını, polisin vatandaşların can, mal ve huzurunu korumak için mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalıştığını söyledi. Vali Yavuz Erkmen, Türk Polis Teşkilatının 164. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, polis teşkilatının bir çok devletin kuruluş tarihinden daha eski bir geçmişe sahip olduğunu, vatandaşların huzurunu korumak için çalıştıklarını, personel ve teknik ekipmanlarıyla son teknoloji kullanılarak görev yaptıklarını bununda sevindirici olduğunu söyledi.

Konuşmaların sonunda yılın polisi seçilen 10 Nisan Polis Merkez Amirliği'nde görevli polis memuru Emre Tokay'a Vali Yavuz Erkmen tarafından plaket verildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 15:15:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?