2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Polisten genç ve çocuklara afiş

Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, geleceğin teminatı olan çocuklara, gençlere ve anne-babalara yönelik broşür ve afiş hazırlattı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Selamettin Zünbül, 'Mutlu Yarınlara' adlı broşürde çocuklar ve gençlere yönelik önemli konularda tavsiyeler içeren, aynı zamanda sigaranın zararlarına da dikkat çeken broşürün, anne babalara da çocuklarını daha iyi anlamalarına yönelik cümleler içerdiğini söyledi.

'Sevgi, Şefkat Görevimizdir' adlı afişin ise, çocukları sokakta bekleyen tehlikelere dikkat çektiğini belirten Selamettin Zünbül, "İnternet kafelerde davranış tarzlarını anlatan afişlerimizi vatandaşlarımızın güvenebilecekleri yerlere astıracağız. Broşürlerimizi de mümkün olduğunca herkesin eline geçebilecek şekilde dağıttıracağız. İlçelerimiz de bu proje kapsamında olacak. Bu çalışmayla eğer bir aileyi ya da bir çocuğu bile kazanabiliyorsak bu bizim için dünyalara değişilmez bir başarı olur. Afiş ve broşürlerimiz aynı zamanda çocuklarımıza bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olacak. Bu çalışmada bizden desteğini esirgemeyen İl Emniyet Müdürümüz Muzaffer Erkan ve sponsorlarımıza teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 19:07:46
Güncelleme :21 Nisan 2009 Salı 19:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?