2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

PTT'nin kuruluşunun 168. yıldönümü

PTT teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü kutlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde PTT Denizli Başmüdürü Mevlüt Keklik ve beraberindeki heyet, Vali Yardımcısı Abdullah Acar başkanlığında Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret ettiler.

PTT'nin kuruluşu ve tarihçesi hakkında Vali Erkmen'e bilgi veren Keklik, "PTT kurulduğu günden bu yana vatandaşın haberleşmesi konusunda özveri ile görevini yerine getiriyor. Telefonun PTT bünyesinden ayrılmasından sonra teşkilatımız posta dağıtım hizmetlerini yerine getiriyor. Son dönemlerde emeklilerin maaşlarını da ödeme görevini yerine getirmeye başladık"diye konuştu. Vali Yavuz Erkmen, PTT'nin kuruluş tarihinin pek çok devletin kuruluş tarihinden daha eski olduğunu ve en çok tanınan meslek grubunun da postacılık mesleği olduğunu belirterek, "PTT teşkilatı çok önemli bir görev yerine getirmektedir. PTT teknolojik gelişmenin gerisinde kalmamış ve bu gelişime ayak uydurarak kendisini yenilemiş ve bunu hizmetlerine yansıtmıştır. Görevini fedakarca sürdüren PTT çalışanlarımızın bundan sonra da aynı şevk ve başarı ile görevlerini yerine getireceğinden eminim. Telefon'un PTT bünyesinden ayrılmasından sonra da PTT teşkilatı, görevini devlet ciddiyeti içerisinde sürdürmektedir. İnsanlarımızın haberleşmesinde çok önemli bir görev ifa eden PTT teşkilatımızın kuruluşunun 168. Yıldönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum" diye konuştu.


Ziyarette PTT Denizli Başmüdürü Mevlüt Keklik, Vali Yavuz Erkmen'e PTT'nin 2008 yılı içerisinde çıkarmış olduğu değişik pullardan oluşan pul koleksiyonu hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 11:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?