3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

PÜ dev organizasyona hazır

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ DEV ORGANİZASYONA HAZIR

7. Türkiye Koçfest Ü Spor Oyunları bu yıl Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde 15-19 tarihleri arasında yapılacak.

Dev organizasyon öncesi PAÜ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Oyunlar Genel Koordinatörü ve PAÜ Spor Bilimleri Teknolojisi Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Emre Erol, ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu katıldı.

ÜÇ BİN SPORCU KATILACAK

Toplantıda Oyunlar Genel Koordinatörü ve PAÜ Spor Bilimleri Teknolojisi Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Emre Erol tarafından organizasyon ile ilgili genel bilgiler verildi. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi'nin desteklerinden cesaret alarak bu dev organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Üniversite olarak çok sayıda ulusal ve uluslararası organizasyona imza attık. Spor Oyunları'na yaklaşık 3 bin sporcu katılacak. Beraber çalışabilme yeteneğimizle çok sayıda uluslararası organizasyonu Denizli'ye kazandırabileceğimiz inanıyorum. Kurumlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

DENİZLİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, uluslararası organizasyonlarda Denizli'nin giderek daha ön plana çıktığını, kültür ve spor merkezi olma yolunda ilerlemeye devam ettiğini söyledi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen de 7. Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunlarının çok önemli olduğunu belirterek, "Valilik, belediye, üniversite ve ilgili kurumların düzenlenen organizasyonu başarıyla tamamlanacağına inanıyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve PAÜ Rektörü Prof.Dr.Fazıl Necdet Ardıç, devlet sanatçısı ve heykeltıraş Metin Yurdanur tarafından yapılan, Türk Tarihi'nin son bin yılını anlatan ve bir yıl boyunca Pamukkale Üniversitesi Kampüsünde sergilenecek olan heykelleri yerinde inceledi.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ DEV ORGANİZASYONA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:23:00
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?