3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Puan kaybetmek istemiyorlar

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Ankaraspor'u yenerek ligin bitimine 2 hafta kala ligde kalma umutlarını artırmak istiyor.


Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekip, iç saha başarısını Ankaraspor maçında da sürdürmek istiyor. Bu sezon kendi sahasında sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor'a mağlup olan Yeşil-siyahlı ekip, saha ve seyirci avantajını kullanarak ligde kalma barajı olarak hesaplanan 38 puana çıkmanın hesaplarını yapıyor. Denizlispor'da sakatlıkları süren Berberoviç ve Carlos Alberto dışında eksik futbolcu bulunmuyor.


Ligde kalma mücadelesi veren takımların sürekli puan alması sebebiyle düşme barajının da her hafta yükseldiğini ifade eden teknik direktör Mesut Bakkal, "Fazla konuşacak bir şey yok. Ankaraspor maçı bizim için finalin de finali niteliğinde bir maç. Kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Mutlaka kazanacağız. Taraftarlarımızın bugüne kadar verdiği desteği bu maçta da vermesini ve bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bu maçın hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Oyuncularımın gösterdiği performanstanmemnunum. İnşallah kazanarak ligde kalma yolunda önemli bir yol alacağız" dedi.
Öte yandan Denizlispor yönetim kurulu bilet fiyatlarını kale arkası 3 TL, maraton tribün 10 TL, kapalı tribünü de 25 TL olarak açıkladı. Biletler maç günü, Atatürk Stadı'nın çevresinde bulunan 4 gişeden satışa sunulacak.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 17:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?