3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Puansız ama gururlu!

DENİZLİ BELEDİYESPOR PUANSIZ AMA GURURLU

Tarihinde ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupası'na Galatasaray mağlubiyetiyle puansız olarak veda eden Denizli Belediyespor'da verilen centilmence mücadelenin gururu yaşanıyor.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Denizli Belediyespor, Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü ve Orduspor'la mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda maçlarını tamamladı. Zorlu rakipleri karşısında mücadele eden Denizli Belediyespor, oynadığı 4 maçta 2 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü. Galatasaray deplasmanından 5-1'lik mağlubiyetle grubundaki maçları tamamlayan Kırmızı-beyazlı ekipte gözler lige çevrildi. Devre arasında 7 oyuncuyu kadrosuna dahil eden Denizli Belediyespor'da,

alınan mağlubiyetlere rağmen ortaya konulan mücadele ve centilmenlik camianın yüzünü güldürdü. Denizli Belediyespor'un tarihinde ilk kez Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlarla oynama fırsatını yakaladığını, bunun da oyuncular üzerinde olumlu katkı yaptığını belirten teknik direktör Hakan Dolutaş, "Zorlu bir grupta şansımızın olmadığını biliyorduk. Ama Denizli Belediyespor'un adına yakışır şekilde mücadele ettiğimize inanıyorum. Oynadığımız maçlarda ilk hedefimiz futbolu çirkinleştirmeden ve elimizden

geldiği kadar mücadele etmekti. Gücümüz oranında bunu da başardık. Hiç bir maçımızda ezilmedik. Farklı mağlup olduğumuz maçlarda dahi oyuncularımız fair-play çizgisinden hiç uzaklaşmadı" dedi. Galatasaray karşısında da açık bir futbol oynadıklarını ve gol bulmak için çalıştıklarını belirten Dolutaş, "Oyundan memnunuz ama skor bu olmamalıydı. Maçtan sonra soyunma odasında oyuncularımı kutladım. Çünkü bunu hak ettiler" dedi.

Kupa maçlarının artık geride kaldığını ve lige döndüklerini belirten Hakan Dolutaş, "Kupa maçları bizim hazırlık dönemimiz açısından çok önemliydi. Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların takıma uyum sağlamasında çok faydası oldu. Şimdi bu zorlu ama gururlu periyodun ardından ligdeki hedefimize ulaşmak için çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 10:36:01
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 14:41:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?