2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Pusu' 33 olayı aydınlattı

PUSU OPERASYONUNDA 33 OLAY AYDINLATILDI

Denizli'de, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme olaylarına adı karışan beş kişi adli makamlara sevk edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, il merkezinde meydana gelen hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yaklaşık iki aydır yapılan çok yönlü araştırma, soruşturma ve istihbari çalışmalar neticesinde 'Pusu' operasyonu başlatıldığı belirtildi.

Operasyon çerçevesinde 25 evde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri ileri sürülen R.Ç. (29) ve Ö.Ç. (34) isimli şüpheliler olaylarda kullanmış oldukları otomobil ile Ç.Y. (29) ve E.D. (41) isimli şüpheliler de ikametlerinde yakalandı. Şüphelilerin çaldıkları malzemelerin bir kısmını ikametlerinde sakladıkları, bir kısmını da Uşak, Denizli ve Muğla'nın Didim İlçesinde çeşitli adreslerde N.Y. (35), Ş.B. (39) ve M.A.(24) isimli şüphelilere sattıkları tespit edildi. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan

aramalarda çok sayıda elektronik eşya ve malzeme ele geçirildi. Yakalanan R.Ç. isimli şüphelinin 8 ayrı olaydan daha arandığı, bununla birlikte toplam 33 olayın aydınlatıldığı açıklandı. Şüphelilerden Ş.B. (39) ve M.A. (24) Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı, diğer şüpheliler R.Ç., Ö.Ç., Ç.Y., E.D. ve N.Y. adli mercilere sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 13:15:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 15:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?