3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Referandum tedbirleri görüşüldü

İL EMNİYET KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

Denizli'de düzenlenen İl Emniyet Komisyon Toplantısı'nda 12 Eylül'de yapılacak referandumda alınacak tedbirler görüşüldü.

İl Emniyet Komisyon Toplantısı, Vali Yavuz Erkmen'in başkanlığında yapıldı. Polisevinde düzenlenen toplantıya, Vali Yavuz Erkmen, vali yardımcıları Mehmet Çapraz ve Mehmet Suphi Küsbeci, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Şeref Çakmak, kaymakamlar ile jandarma ve emniyet görevlileri katıldı.

İlin genel asayiş durumunun değerlendirildiği toplantıda, 12 Eylül'de yapılacak halk oylaması dolayısıyla alınacak tedbirler de masaya yatırıldı. Vali Yavuz Erkmen toplantı öncesi yaptığı konuşmada, emniyet komisyon toplantısında özel gündem olarak referandum öncesi, günü ve sonrası alınacak önlemler ile ilgili bilgi paylaşımı yapacaklarını, şu ana kadar sakin bir ortamın yaşandığını, oylama gününün de sakin ve huzur içinde geçmesini beklediklerini söyledi. Denizli'de vatandaşların sağduyulu olduğunu söyleyen Vali Erkmen, tüm vatandaşların vatandaşlık görevi olan oy verme işlemini özgürce kullanabilmeleri için idarece her türlü önlemin alınacağını ifade etti.

Toplantıda katılımcılara Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından ilin genel güvenlik durumu ile ilgili brifing verildi.

İL EMNİYET KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 10:42:00
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 12:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?