7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Rehine Türklerin Denizli'de ki evinde bayram havası

Oğlu Ertürk Arslan’ın serbest bırakıldığını öğrenip gözyaşlarına boğulan anne Lütfiye Arslan, evinin duvarında asılı olan Başbakan Erdoğan’ın posterine sarılarak oğlunu kurtardığı için bol bol dua etti. Denizli’ye 100 kilometre uzaklıktaki Çameli İlçesi’ne bağlı 500 nüfuslu Yaylapınar Köyü’nde, rehinelerin serbest kaldığı haberlerinin yayınlanması üzerine köylüler ve Ertürk Arslan’ın yakınları bayram yapıyor.

Oğlunun kaçırılmasından sonra büyük acılar duyduğunu ve devamlı ağladığını belirten, anne Lütfiye Arslan, "Kaçırıldığı günden beri çok zor günler geçiriyoruz. Devamlı ağlıyorum. Oğlumu kurtarmak için bütün malımı mülkümü satacaktım. Allah oğlumu kurtaranlardan, Başbakan Tayyip oğlumdan razı olsun" dedi.

Kardeşinin serbest kaldığını duyar duymaz köye geldiğini bildiren kardeş Yüksel Arslan ise, "Çok mutluyuz. Allah kardeşimi kurtaranlardan razı olsun. Kaçırıldığında kahrolmuştuk" dedi. Köy Muhtarı İsmail Koyan da, "Yaylapınar Köyü olarak bayram ediyoruz. Allah kimseye böyle acı çektirmesin" şeklinde konuştu. Anne Lütfiye Arslan ile oğlu Yüksel Arslan ve Yüksel Arslan’ın çocukları, evdeki televizyonun başına oturarak Irakta kaçırılan Türk işçilerle ilgili hiçbir haberi kaçırmamak için devamlı haberleri izliyorlar.

iha-denizli
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 10:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?