3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Reyhan Dilara kurtarılamadı

REYHAN DİLARA KURTARILAMADI

Denizli'de, yoğun bakımda tedavi gören dokuz yaşındaki Reyhan Dilara Selek yaşam mücadelesini kaybetti. Reyhan'ın çaresiz kalan babası dün hastane bahçesinde başına tabanca dayayarak kızıyla yeterince ilgilenilmediğini iddia etmişti.

Denizli'de geçen hafta sonu rahatsızlanan ve kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği'nde evde tedavi için reçete verilen Reyhan Dilara Selek, üst solunum yolu enfeksiyonu ve sinüzit tanısıyla tedavisine devam ederken ağırlaşarak havale nöbeti geçirdi. Yeniden Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Reyhan Dilara yoğun bakım servisine alındı.

Babası Ahmet Selek (34) de kızına gerekli müdahalenin yapılmadığını ileri sürerek dün öğleden sonra hastane bahçesinde başına tabanca dayayarak intihara teşebbüs etmişti. Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar başta olmak üzere yakınlarının bir saati aşkın süre ikna için çaba sarfettiği Ahmet Selek, daha sonra gözyaşları arasında silahı yere çarparak intihardan vazgeçmişti.

REYHAN HAYATINI KAYBETTİ

Denizli'de acılı babanın intihar girişimi konuşulurken, Reyhan Dilara Selek, tedavisiyle uğraşan hekimlerin kararıyla dün akşam saatlerinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edilmek üzere tam donanımlı bir ambulansla İzmir'e yola çıkarıldı. Ancak küçük kız İzmir otoban girişinde yaşamını yitirdi ve cenazesi Denizli'ye getirildi.

İlköğretim okulu öğrencisi Reyhan Dilara Selek için bugün Asri Mezarlık Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tabutunun üzerine elbisesi konulan Reyhan'ın yakınları gözyaşı döktü. Dün kızı için başına tabanca dayayan baba Ahmet Selek de ayakta durmakta zorlanırken yakınlarının yardımıyla yürüdü. Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın da katıldığı cenaze namazının ardından küçük kız için dua edildi ve tabutu taşındı. Cenazenin mezarlığa götürülmesinin ardından Reyhan Dilara'nın halası daha fazla

dayanamayarak bayıldı. Bir yakını tarafından kucaklanan genç kadın hazır bekleyen ambulansa götürülerek tedavi altına alındı.

Reyhan Dilara Selek Asri Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

REYHAN DİLARA KURTARILAMADI
REYHAN DİLARA KURTARILAMADI
REYHAN DİLARA KURTARILAMADI
REYHAN DİLARA KURTARILAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 12:17:03
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 21:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?