3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Rotary 100 yaşında

Pamukkale Rotary Kulübü, Uluslararası Rotary Kulübü’nün 100. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Pamukkale Rotary Kulübü tarafından Pamukkale Tenis Kulübü’nde düzenlenen Uluslararası Rotary Kulübü’nün 100. kuruluş yıldönümü kutlamalarında, Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat’a ’100. Yıl Meslekte Mükemmellik Hizmet Ödülü’ verildi.

Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat’ın şarap imalathanesini çok zor şartlar altında kurduğunu belirten Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Nizamettin Kolbaşı, "Yasin Tokat, 1962 yılında zor ekonomik şartlarda kurulmuş şarap imalathanesini geçen yıllar içinde büyüterek 3 milyon şişe kapasiteli, en son teknolojiyle üretim yapan, sektöründe Türkiye’nin en büyük üç firmasından biri haline getirdiği ve Fransa gibi şarapçılığıyla ünlü bir ülkeye şarap ihraç etme başarısı göstererek Türkiye’ye döviz kazandırdığı için, Meslekte Mükemmellik Ödülü verilmesine karar verdik" dedi.

Yasin Tokat’a ’100. Yıl Meslekte Mükemmellik Ödülü’nü Uluslararası Rotary 9. Grup Federasyon Başkan Yardımcısı Nuri Köşklü verdi. Pamukkale Şarap Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat, böylesine anlamlı bir ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu ödül bana ve Pamukkale Şarap ailesine daha çok şevk verecek. Pamukkale Rotary Kulübü’ne beni bu ödüle layık gördüğü için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Ödül töreninin ardından Pamukkale Rotary Kulübü’nün yeni üyelerine üyelik rozeti takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2005 Pazar 16:21:18
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 10:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?