2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Saadet'ten MÜSİAD'a ziyaret

Saadet Partisi Denizli Merkez İlçe Başkanı Kudret Kolbaşı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol'u makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Denizli Şubesinde gerçekleşen ziyarete, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Kudret Kolbaşı, parti teşkilat başkanı Ertan Irmak ve Halkla İlişkiler Başkanı Ferhat Işık katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Kolbaşı, ülkenin ekonomik ve siyasal alanlarında çok ciddi bir boşlukta olduğunu belirterek, "İktidarın özgürlükçü açılımları ve insan haklarının yükselmesi konusundaki girişimleri bir takım kişiler engellemeye ve boşa çıkarmaya çalışıyorlar. AK Parti'nin kapatılma hakkında açılan dava ve bundan önceki kapatılan siyasi partilerin kapatılış gerekçelerine bakıldığı zaman haklı gerekçeler olmadığı aşikardır. Sivil Anayası'nın acilen hayata geçirilmesi önem arz ettiği bir daha ortaya çıkmıştır" dedi.

Saadet Partisi yöneticilerine ziyaretinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, Türkiye'nin en önemli problemlerinin başında istikrar ortamının bozulması olduğunu söyleyerek, "Demokrasinin kesintiye uğradığı dönemlerdeki kaosun faturasını vatandaşımız ödüyor. MÜSİAD olarak altını önemle çizdiğimiz, Sivil Anayasa değişikliğini acilen yapılmalı. Ülke üzerindeki karamsarlı hava moralimizi ve hedefimizi yıldırsa bile, azmimizle, çalışma şevkimizle topluma daha fazla hizmet etme fırsatı olarak değerlendirmeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 13:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?