2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Sağlam göreve başladı

Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Nurullah Sağlam takımın başına geçti.

Turkcell Süper Lig'de henüz puanı bulunmayan ve önceki gün teknik direktör Erhan Altın'la yollarını ayıran Denizlispor'da 2'nci Nurullah Sağlam dönemi başladı.

Denizlispor'u çalıştırdığı 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ederek Denizlispor'u ligde bırakan son maçın ardından Denizlispor'dan ayrılan Nurullah Sağlam yeniden Denizlispor'un başına geçti.

Bugün Denizli'ye gelen ve 2'nci Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile bir süre görüşen Nurullah Sağlam, Denizlispor'da daha önce de çalıştığını belirterek, "Denizli benim ikinci evim. Şehri, takımı, yöneticileri, taraftarı, basını ve halkını yakından tanıyorum" dedi. Denizlispor'da geçen 3 sezon sonunda takımın hemen hemen tamamının değiştiğini belirten Sağlam, "Denizlispor iyi bir kadroya sahip. Bu potansiyeli iyi değerlendirerek hak edilen yere geleceğimize inanıyorum. Denizlispor'un iki maçını izledim. Önümüzde oynayacağımız Diyarbakırspor ve Sivasspor gibi iki önemli maç var. Bunları kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Bu arada, Nurullah Sağlam'ın resmi mukaveleye yarın düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi.  Sezon başında Diyarbakırspor'la anlaşan ancak lig başlamadan ayrılan Nurullah Sağlam, Denizlispor'daki ilk maçını yine Diyarbakırspor'a karşı oynayacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 16:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?