3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sağlam Türk hocadan yana

NURULLAH SAĞLAM TÜRK TEKNİK DİREKTÖRDEN YANA

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, A Milli Futbol Takımı'nın başına bir Türk teknik direktörün getirilmesinden yana olduğunu söyledi.

Türk Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası'na katılamaması üzerine teknik direktör Fatih Terim'in istifasının ardından, milli takımın başına geçecek ismin yerli mi yabancı mı olması ile ilgili tartışmalar sürerken, Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Türk hocadan yana olduğunu ifade etti.

Son günlerde A Milli Futbol Takımı için Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın isminin geçmesiyle ilgili soruyu cevaplandıran Denizlispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Ertuğrul Sağlam bizim kuşağın yetiştirdiği önemli isimlerden biri. Ancak bu konuda en doğru kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin vereceğini düşünüyorum" dedi.

Ertuğrul Sağlam veya başka bir ismin önemli olmadığını belirten Nurullah Sağlam, "Ama kesinlikle bir Türk teknik direktörden yanayım ve sonuna kadar destek verilmesini istiyorum. Bazıları için Türk teknik direktörü sindirmek veya hazmetmek zor olabilir. Bu konuda TFF'nin doğru karar vereceğine eminim. Benim isteğim ve beklentim bir Türk olarak bir teknik direktörden yana" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 11:43:05
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 12:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?