2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Sağlam'dan erken uyarı

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Diyarbakırspor maçında topla çok oynayan ve gol yollarında uygun durumdaki arkadaşlarına pas atmayan Angelov ve Bangoura başta olmak üzere tüm futbolcuları uyardı.

Türkcell Süper Ligi'nde 3. hafta oynanması gereken ancak 16 Eylül Çarşamba gününe ertelenen Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da Diyarbakırspor maçında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Ligde oynadığı 4 maçta sadece bir puan alabilen, bunun yanı sıra yediği 9 gole karşılık sadece 1 gol atabilen Yeşil-siyahlı ekip, Sivasspor maçını kazanarak hem kötü gidişe son vermek, hem de ilk galibiyetini almak istiyor. Diyarbakırspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarla futbolculara gözdağı veren teknik direktör Nurullah Sağlam'ın, özellikle gol yollarında bireysel hareket ederek arkadaşlarına son pası vermeyen Angelov ve Bangoura'yı uyardığı öğrenildi.

Takımda aynı özelliği taşıyan çok oyuncunun bulunmasının kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirten Nurullah Sağlam, ya oyuncuların istenilen sisteme ayak uyduracağını, ya da yeni oyun anlayışı uygulamasının ligin ilk yarısına kadar erteleneceğini söyledi.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin ise, takımın yavaş yavaş uyum içine girdiğini belirterek, Sivasspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Sivasspor'un da kötü günler geçirdiğini ve henüz puanı bulunmadığını ifade eden Özhan Çetin, "Her iki takım için de çok zor olan bu maçtan saha ve seyirci avantajını kullanarak biz galip çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. İnşallah istediğimiz futbolu oynayarak sahadan galip ayrılacağız" dedi.

Denizlispor'da Diyarbakırspor maçıda kırmızı kart gören Boşnak stoper Bajic'in yanı sıra sakatlığı süren Çağlar Birinci Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2009 Pazartesi 23:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?