2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Sağlıkçılardan Pakistan'a yardım eli

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN PAKİSTAN'A YARDIM ELİ

Denizli Devlet Hastanesi personeli sel felaketi yaşayan Pakistan'a gönderilmek üzere 18 bin TL bağışta bulundu.

Tarihinin en büyük doğal afetiyle karşı karşıya kalan ve milyonlarca insanın yardım beklediği Pakistan'a bir yardım eli de Denizli Devlet Hastanesi çalışanlarından uzandı. Denizli Devlet Hastanesi çalışanları, kendi aralarında 18 bin TL toplayarak Başbakanlık tarafından Pakistan'a yardım için açılan hesaba yatırdı. Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Ramazan Canural ve Denizli İl Sağlık Müdürü Dr.Erdoğan Taş, bugün Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i ziyaret ederek, banka dekontlarını teslim etti.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Canural, Pakistan'ın yaşadığı sel felaketine millet olarak çok üzüldüklerini belirterek, "Pakistan'da milyonlarca insan açlık tehlikesi ile karşı karşıya. Hastane olarak küçük de olsa katkı sağlamak istedik. Duyarlılıklarından dolayı hastane çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, Pakistan'da meydana gelen sel felaketinin tüm dünyayı üzdüğünü, ancak dost ve kardeş ülke Türkiye'nin daha çok üzüldüğünü belirterek, "Türkiye'den Pakistan'a maddi ve ayni yardımlar sürüyor. Kamuoyundaki duyarlılık her geçen gün biraz daha artıyor. Kamunun yanı sıra özel sektör ve sivil toplum kuruluşları da Pakistan'a yardım konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. Pakistan'ın Türkiye'nin desteğine ihtiyacı var. Pakistan'ın yaşadığı büyük acıyı biraz hafifletmemiz gerekiyor. Denizli Devlet Hastanesi personeline desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu..

Konuşmaların ardından Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Ramazan Canural banka dekontlarını Denizli Valisi Yavuz Erkmen'e verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 11:34:04
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 16:30:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?