2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Saha sıkıntısı kara kara düşündürüyor

TFF 2.Lig 2.Grup takımlarından Denizli Belediyespor, saha sıkıntısı çekiyor.
Altınordu deplasmanından galibiyetle dönerek zirve yarışını sürdüren Denizli Belediyespor, Çarşamba günü kendi sahasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlarını yaptığı Doğan Seyfi Atlı Stadı'nın soyunma odalarının tadilatı nedeniyle eski Belediye Stadı'nda soyunan Kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenman için Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda çalışıyor. Yakında Doğan Seyfi Atlı Stadı'nın zemininde bakıma alınacak olması, teknik heyet ve futbolcuları kara kara düşündürüyor.


Teknik direktör Hakan Dolutaş nezaretinde Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılar, istasyon çalışması yaptı ve düz koşu ile antrenmanı bitirdi. 23 futbolcunun katıldığı çalışmada, maçta oynamayan futbolculara daha çok yükleme yapılıp kuvvetleri dengede tutmaya çalıştıklarını açıklayan Hakan Dolutaş, Çarşamba günü oynayacakları Adana Demirspor maçının çok zorlu geçeceğini söyledi.


Dolutaş, "Yakaladığımız çıkışı sürdürmemiz için Adana Demirspor maçını mutlaka kazanmalıyız. İstediklerimizi sahaya ne kadar iyi yansıtabilirsek, o derece sonuca kolay ulaşırız" dedi.


Antrenmana, hasta olan Ali Can ile babası rahatsız olduğu için izinli olan Burak'ın yanı sıra, amatör takımla maça çıkan İsmail ile ayağı kırık olan Özgür çalışmalara katılmadılar.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 17:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz akmeşe IP: 85.108.143.xxx Tarih : 24.11.2008 17:35:44

ben resimdeki kaleci abilerin hepsini tanıyorum.hepsi çok iyi ve yetenekliler denizli belediyespor a başarılar dilerim