7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Sakatlıklar can sıkıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da, MKE Ankaragücü'nde alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, yaşanan sakatlıklar can sıkıyor.

Denizlispor ligin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı Ankaragücü galibiyetiyle kapatarak ligde kısmen de olsa rahatlayan Denizlispor, Bucaspor maçından da 3 puan alarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. MKE Ankaragücü karşısında 3 puanı alan takımı sevindirirken, sakatlanan oyuncular ise can sıkıyor.

MKE Ankaragücü maçı öncesi sakatlanan Yenal ve Yasin Görkem'in yanı sıra Oğuzhan'ın da sakatlık yaşaması teknik ekibi düşündürüyor. Bunun yanı sıra Ankaragücü maçında Hüseyin Atalay'ın da sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi teknik direktör Selahattin Dervent'i kadro kurma noktasında zorlayacak gibi gözüküyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent'in Bucaspor maçı için A2 takımından A takıma takviye yapacağı belirtilirken, ligde fazla forma şansı bulamayan futbolcuların Bucaspor maçında sahada olacağı öğrenildi. Her maça olduğu gibi Bucaspor maçına da galibiyet için çıkacaklarını belirten Dervent, 3 puanı almaları durumunda ligde rahat bir konuma geleceklerini söyledi.

Öte yandan Denizlispor takıma takviye yapmak için denemeye aldığı iki Ganalı oyuncuyu gönderme kararı aldı. Teknik direktör Selahattin Dervent'in bir haftadan beri idmanlara aldığı Gana'nın Al Ansar takımından forvet 25 yaşındaki Wisdom Agblexo ve Es Tunus'ta forma giyen 20 yaşındaki Mahatma Osumanu Otoo teknik ekip tarafından beğenilmedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2012 Salı 16:30:27
Güncelleme :18 Aralık 2012 Salı 16:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?