3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Şampiyon gözaltında!

Dünya ve Türkiye şampiyonlukları bulunan şampiyon kareteci Yaser Şahintekin, Denizli'de yapılan Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası'nda şampiyon olup, altın madalyayı aldıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Bir suçtan dolayı hakkında arama emri çıkartılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı sporcusu ve daha önce dünya ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yaser Şahintekin, dün gece polis tarafından kaldığı otelde gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve burada sabahlayan şampiyon karatecinin, Türkiye Karate Federasyonu'nun müracatıyla bugün yapacağı artı 84 kilo finaline çıkmasına izin verildi. Polis tarafından şampiyonanın yapıldığı salona getirilen Yaser Şahintekin, Denizlili rakibini finalde yenerek şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Yaser Şahintekin maçını kendisini maçtan sonra götürecek olan sivil polisler de izledi. Şampiyon olduktan sonra birincilik kürsüsüne çıkan Yaser Şahintekin'in altın madalyasını Vali Yardımcısı Kemal Özgün verdi. Madalya töreninin ardından diğer rakipleri ve protokol üyeleriyle fotoğraf çektiren Yaser Şahintekin, çantasını alıp sivil polislerin yanına gitti. Polisler Yaser Şahintekin'i salondan çıkarırken, basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yaser Şahintekin, "Dün gece 3'ten beri uyumuyorum. Herkese selamlar" diyerek öpücük gönderdi. Yaser Şahintekin, daha sonra adliyeye götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 18:50:57
Güncelleme :11 Nisan 2009 Cumartesi 19:08:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?