2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Şampiyonlardan valiye ziyaret

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürlüğü tarafından ilk kez organize edilen ve Kastomunu'da düzenlenen Çocuk Yuvaları Arası 1.Türkiye Futbol Şampiyonası'nda birinci olan Denizli Çocuk Yuvası Futbol Takımı Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret ederek şampiyonluk kupası verdiler.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın başkanlığındaki futbolcular ve teknik heyetten oluşan heyeti makamında kabul eden Vali Yavuz Erkmen, futbolcuları ve teknik heyeti gösterdikleri üstün başarı dolayısıyla tek tek kutladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu sporcularının şimdiye kadar çeşitli spor dallarında Türkiye birincilikleri ve ikincilikleri elde ettiklerini ifade ederek,

"Bu başarı halkasının son örneğini Çocuk Yuvası futbol takımı oluşturmuş, Kastamonu'da düzenlenen Türkiye Futbol Şampiyonasında şampiyon olarak, bizleri ve Denizli'yi onurlandırmışlardır. Bu başarıdan dolayı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan takımımızı kutlayarak onlar için Denizli'de bir sentetik saha yapma sözü vermiştir. Sporcularımız kazandıkları bu kupayı sizlere takdim etmekten onur ve gurur duyuyorlar" dedi.

Vali Yavuz Erkmen, Türkiye çapında düzenlenen önemli bir şampiyonada şampiyon olan Denizli Çocuk Yuvası futbol takımının çok önemli bir başarıya imza attığını ve bunun gurur verici olduğunu ifade ederek, "Birçok ilin katıldığı bir şampiyonada birinci olmak kolay değil. Çocuklarımız bunu başarmışlardır. Çocuklarımızı birinci oldukları ve centilmence mücadele ettikleri için de kutluyorum. Çünkü spor yalnızca birinci olmak değil aynı zamanda centilmence mücadele etmeyi bilmektir. Umuyorum ki bu çocuklarımız ileride hem okuyarak hem de spor hayatlarını sürdürerek çok önemli yerlere geleceklerdir. Sizleri hem başarınızdan dolayı kutluyor, hem de bu başarınız sayesinde Denizli'ye bir sentetik saha kazandırdığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Erkmen, kendisine takdim edilen şampiyonluk kupasının en yakıştığı yerin Çocuk Yuvası olacağını söyleyerek, kupanın Çocuk Yuvası'nda sergilenmesi için müdür Ahmet Altın'a teslim etti.

Sporcuları ve teknik heyeti tek tek kutlayan Vali Erkmen, bütün sporcu ve teknik heyete eşofman takımı hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 20:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?