7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Şampiyonluk coşkusu

DENİZLİ BELEDİYESPOR'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Denizli Belediyespor bir sezonluk aradan sonra yeniden Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Geçen sezon Spor Toto 3. Lig'e düşen Denizli Belediyespor, kadrosunda büyük değişikliğe giderek genç bir takımla 3. Ligde mücadele etmeye başladı. Ligde ilk iki haftayı puansız kapatan ve ligde kalma hedefiyle yola çıkan Kırmızı-beyazlılar, özellikle deplasmanda üst üste aldığı galibiyetlerle ligin büyük bölümünü zirveye yakın yerlerde tamamladı. Ligin sonlarına doğru koyduğu Play-off'a kalma hedefini sonuna kadar sürdüren Denizli Belediyespor, sondan bir önceki hafta kendi sahasında Diyarbakır

Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak Play-off umutlarını büyük ölçüde azalttı. Son hafta deplasmanda kazanarak Play-off'a kalmayı başaran Kırmızı-beyazlılar, Play-off ilk maçında ligi ikinci sırada bitiren Beylerbeyispor'u tek golle yenerek finalde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la oynamaya hak kazandı.

Dün akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele eden Denizli Belediyespor, 120 dakikası golsüz sona eren maçta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarla 4-2 yenerek şampiyon oldu. Rakibinin iki penaltı atışından yararlanamadığı penaltı atışlarında sadece İbrahim'le bir penaltı kaçıran Kırmızı-beyazlılar şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Mart ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu Erhan Kayar'ın fotoğrafının bulunduğu

pankartı sahaya indiren ve şampiyonluğu ölen arkadaşlarına armağan futbolcu, teknik heyet ve yönetim şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Şampiyonluk kupasını alarak futbolcularıyla birlikte büyük sevinç yaşayan kulüp başkanı Tanju Beştaş, genç bir kadroyla mücadele ettikleri ligde adım adım hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Bu şampiyonluk birlik, beraberlik ve inancın sonunda geldi. Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olarak hiç bir mazeret aramadan mücadelemizi sürdürdük. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

DENİZLİ BELEDİYESPOR'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
DENİZLİ BELEDİYESPOR'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
DENİZLİ BELEDİYESPOR'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 11:28:02
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 11:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?