3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Santral Garajda otomasyon uygulaması başladı

Denizli Belediyesi Oto Santral garajında uygulamaya giren yeni sisteme göre, garaja giriş çıkışlar sınırlı süreli olacak.

Sabah garaja gelip akşama kadar bekleyerek yer işgal eden araçlar bundan böyle garaj dışında bekleyecek ve hareket saatine otuz dakika kala perona girip yolcularını alıp çıkacaklar.

Özellikle çevredeki ilçe, belde ve köy minibüsü ve otobüslerinin yarattığı kalabalık ortadan kaldırılmış olacak ve santral garaj içi rahatlayacak. Yolculuk öncesi, insanlardaki tedirginlik ve gerginlik de ortadan kaldırılmış olacak.

Konu ile ilgili olarak Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci "Santral Garajımız ile ilgili olarak bir çok yeniliği içeren çalışmalar yaptık. Öncelikle çevre düzenlemesinden, kaldırım yenilemesine, temizliğinden, giriş çıkışların otomatik sisteme bağlanmasına ve garaj içinde çığırtkanlık yapanlarla mücadeleden seyyar satıcıların kaldırılmasına kadar. Bunların hepsini başardık. Şimdi son olarak içerideki kargaşayı önlemek için uzun süre garaj içinde kalan araçlara yönelik uygulamayı başlattık. Bunların hepsi Denizli halkın rahatı ve huzuru içindi. Hiç kimseye bu konuda ayrıcalık tanımadık ve bu konuda kesinlikle müsamahakar olmayacağız.
Santral garajımız bizim aynamızdır. Denizli’den gelip geçen herkes bizi önce garajımız ile anımsayacaktır. O nedenle garaja özel önem veriyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız sürecek" dedi. 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 14:56:12
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 15:06:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?