2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Sarı, güven tazeledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl Başkanlığının 8. olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.


Parti binasında gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katıldığı genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Sarı yeniden BBP İl başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
Divan Başkanlığını Mustafa Sarı'nın yaptığı genel kurulun açış konuşmasını yapan Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı Hüseyin Sarı, "Denizlimizi meşalenin aydınlattığı izde güneşli günlere eriştirmeye ahdetmiş bir ruh taşıyoruz. Bu ruh toprağı vatan oluşun aşkına sahip Müslüman Türk Ecdadının bıraktığı mirastır. Biz de bu sebeple şairin dediği gibi 'Türk nesliyiz; silsilemiz kahraman. Hakk'a tapan, Müslümanız, Müslüman' diyor ve bu mirasla taşıdığımız feyzi ve gururu gelecek nesillere aktarmak ve heyecanı yaşatmak için yaşıyoruz. Gayret bizden, tevfik Yüce Allah'tandır" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 357 delegenin tamamının oylarını alan Hüseyin Sarı BBP Denizli İl Başkanlığına yeniden seçildi. Sarı'nın listesinde şu isimler yer alıyor: Mustafa Karakaş, Alper Tekin, Ömer Erdem, Zekeriya Akıncı, Ömer Aktay, Süleyman Oruç, Bülent Özderya, Ali Acemi, Halim Kaşlı, Habip Gündoğan. 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 17:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?