3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sarı kart rekortmeni

DENİZLİSPOR EN FAZLA SARI KART GÖREN TAKIMI

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 6. hafta sonunda gördüğü 14 sarı kartla en fazla kart gören takımlardan biri oldu.

Ligde 6. hafta sonunda 16 puanla liderliğini sürdüren Denizlispor, attığı ve yediği gollerin yanı sıra, gördüğü kartlarla da dikkat çekiyor. Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Yeşil siyahlılar, 6.hafta sonunda 16 gol atıp, kalesinde 7 gol görürken, en fazla gol atan ve yiyen takımlardan biri oldu. Bol gollü maçlarıyla ligin en renkli takımı olan Denizlispor, Akhisar Belediyespor maçı hariç ligde oynadığı tüm maçlarda sarı kart gördü.

Ahmet Cebe, Serdar Eyilik ve Kaptan Levent Kartop 2'şer sarı kartla en fazla kart gören oyuncular olurken, Yasin, Ahmet Burak, Braga, Emin, Ahmet Çağıran, İsmail Baydil, Koffi ve Murat Akyüz'ün birer sarı kartı bulunuyor. Yeşil siyahlı futbolcular geçen hafta Mersin İdman Yurdu maçında 6 sarı kart görerek, en fazla kart görülen haftayı geride bırakırken, maç başına 2.6 gol ortalamasıyla rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi.

Altay ve Mersin İdman Yurdu maçlarında 4'er gol atan Denizlispor'da en golcü oyuncular 4 golle Emin Aladağ ve 3'er golle Ahmet Cebe, Serdar Eyilik ve Souleymane Youla oldu. En çok gol atan Emin, 4 gol pasıyla da en fazla asist yapan oyuncu durumunda bulunuyor. Yeşil siyahlılarda kaleci Evren, Ahmet Burak ve Koffi 6 maçın tamamında 90 dakika sahada kalarak 540 dakikayla en fazla forma giyen oyuncular olurken, Okan Koç ve Can 5'er dakika ile en az oynayan oyuncular oldu.

Öte yandan Denizlispor'da hafta sonu oynanacak Kartalspor maçı hazırlıkları da sürüyor. Bugün salonda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan yeşil siyahlı ekipte İzzet, Fatih ve Erhan sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 12:57:02
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 14:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?