7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Sayısal zengini sırra kadem bastı

Sayısal Loto’da bu hafta 6 bilerek şu ana kadarki en büyük ikramiyeyi kazanan talihli henüz ortaya çıkmazken, talihlinin kuponu gösterdiği loto bayisi, 2.5 trilyon liranın 40 yaşlarında bir kişiye çıktığını söyledi.

Denizli merkezde sayısal loto bayisi bulunan Yaşar Özel, haftada birkaç kez kendisinden sayısal loto oynayan 40 yaşlarında bir kişinin Pazar günü büfeye gelerek, sayısal loto oynadığını söyledi. Şahsın daha önce oynadığı kupona 2.5 trilyon lira çıktığını öğrenince telaşla taksiye binerek uzaklaştığını belirten Özel, "Bir kupon oynadıktan sonra parasını ödedi ve daha önce oynadığı kuponu göstererek ikramiye çıkıp çıkmadığını sordu. Kuponu kontrol ettiğimde 6 rakamın, tek oynanmış 350 bin liralık kuponda olduğunu gördüm. Şaşkında döndüm ve ikramiyenin kendisine çıktığını söyledim. Büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öğrenen şahsın konuşmaları aniden değişti. Bir insanın 2-3 saniyede nasıl renk değiştirdiğini ilk defa gördüm. Şaşkına dönmüştü. Koşturup durmaya başladı. Daha sonra ’Ben taksiye binip gidiyorum’ diyerek ayrıldı" dedi.

Telaştan kuponun hangi bayiden yatırıldığına bile bakamadığını belirten Yaşar Özel, "Kendisi benim sürekli müşterim olan mütevazı bir insandı" diye konuştu. Büyük ikramiyenin Denizli’ye çıkmasından mutluluk duyduğunu kaydeden Özel, kuponun kendi makinesinden oynanmış olması halinde, talihliye çağrıda bulunarak, "Kendisinden bir hediye beklemiyorum. Ancak büyük ikramiye çıkan kuponu getirsin ben büyütüp büfeme asayım yeter" dedi.

denizli
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 13:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?