2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Şebeke suyunu içebilirsiniz

DENİZLİ ARTIK ŞEBEKE SUYUNU RAHATLIKLA İÇEBİLECEK

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, altyapının bittiği yerlerde yeni şebeke suyunun verilmeye başlandığını söyledi.

Denizli Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan ve binlerce kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattının tamamen değiştirildiği çalışmalarda sona gelinirken, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci bundan sonra vatandaşların sağlıklı su içmeye başladığını ifade etti. Denizli Belediyesi'nde basın toplantısı düzenleyen Nihat Zeybekci, suların bugün gün boyunca kesik olduğunu ve bunun bilinçli şekilde yapıldığını söyledi.

 Altyapının bittiği yaklaşık 16 mahallede yeni şebeke suyunun verilmeye başlandığını kaydeden Zeybekci, "Altyapıya başladığımız zaman 'Yeni şebekenin suyunun geldiği an bu mahalledeki vatandaşlarımız parayla su almaya son versinler' demiştim. Bizim vermiş olduğumuz su hem kalitesiyle, hem de sağlık açısından içilebilecek en iyi su" dedi. Yaklaşık 2 yıldır süren çalışmanın meyvesini topladıklarını belirten Başkan Zeybekci " Bu mahallelerimizde çalışan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ya sabır çekerek de olsa bize destek veren vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve bu sabrı göstererek gelecek kuşaklara daha güzel bir Denizli bırakmamıza vesile olanların başkanı olmaktan da gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da cevaplandıran Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda bulunan Denizli Kültür Sanat Vakfı'nın (DESAV) taşınmasıyla ilgili olarak, DESAV eski başkanı Ziya Tıkıroğlu ile defalarca yüz yüze görüşerek kendilerine belediye binası içerisinde bir yer vermeyi teklif ettiklerini belirterek, "DESAV'a her zaman destek vermeye çalıştık. Biz, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nu bir kültür evi haline getirmeyi düşünüyoruz. Yapılan eleştirileri anlamak mümkün değil" dedi. Beşiktaşlı Yusuf Şimşek'in Denizlispor'a siyasilerin isteğiyle gelmediği yönündeki iddiaların yersiz olduğunu ifade eden Zeybekci, "Hakan Şükür Uşak'tan Bodrum'a giderken Denizli'ye uğrayarak bizi ziyaret etti. Vali Yavuz Erkmen, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ve bazı yetkililerin de katılımıyla birlikte yemek yedik ve sohbet ettik. Denizlispor'un başına Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesiyle ilgili benim hiç bir dahlim olmadı. Ben Hamza Hamzaoğlu'nu tanımam ve hiç bir görüşmem olmadı. Yusuf Şimşek'in Denizlispor'a gelmemesi konusunda ben kimseyle görüşmedim. Bu tamamen Denizlispor yönetiminin kendi insiyatifinde olan bir konu. Beni bu konulara nasıl muhatap ettiklerini anlamış değilim. Kötü olunca Nihat Zeybekci'den, iyi olunca başkalarından biliniyor" dedi.

DENİZLİ ARTIK ŞEBEKE SUYUNU RAHATLIKLA İÇEBİLECEK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 17:25:01
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 18:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?