3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Seçimler hayırlı olsun!

AK Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerin, Denizli ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.
 

Seçimlerle ilgili bir mesaj yayınlayan Nihat Zeybekci, seçim döneminde 5 yıllık icraatını ve tekrar talip olduğu yeni dönem için projelerini anlattığını belirterek, "Artık son sözü Denizlililer söyleyecek. Biz bugüne kadar hiçbir şeyi millet iradesinin üstünde tutmadık.

Millet ne derse o olur. Sandıktan çıkacak sonucu, hizmetkarı olmaktan onur duyduğumuz milletimizin emri olarak algılar, öper başımızın üzerine koyarız" dedi. Denizlilileri mutlaka oy kullanmaya çağıran Nihat Zeybekci, "Refaha ulaşmasının tek yolu demokrasi ve siyaset kurumunun sağlıklı işlemesidir. Seçimler de bu mekanizmanın ana unsurudur" dedi.

Halka hizmet için en iyi aracın siyaset olduğunu belirten Nihat Zeybekci, "Hiç bir şeyi demokrasi ve halk iradesinin üstünde tutmadık. Ben sevgili hemşehrilerimden Pazar günü mutlaka sandığa giderek, demokratik haklarını kullanmalarını istiyorum. Çünkü bugün tercihini yapmayanın, daha sonra şikayet etmeye hakkı yoktur.

Denizli halkının bize göstereceği teveccüh ne kadar yüksek olursa, biz o kadar güçlü olacağız. Ben ve hizmetinize talip olan arkadaşlarım adına Pazar günü yapılacak seçimlerin Denizli'mize, ülkemize ve milletimize hayır getirmesini diliyorum. Denizli'miz için hayırlısı neyse o olsun" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 18:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?