3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Şehir zorbaları yakalandı

Denizli'de, kendilerine polis süsü vererek yaşlı bir çiftin evine girip paralarını gasp ettikleri ileri sürülen beş kişi gözaltına alındı.


Olay, geçen hafta Kayhan Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelmişti. Kimliği meçhul üç kişi, kendilerini polis olarak tanıtarak Musa ve Hatice Kurt isimli yaşlı çiftin kapısını çalıp polis olduklarını söyleyerek eve girdi.

Eve girer girmez kar maskelerini takan ve yaşlı çiftin üzerine atlayıp zor kullanarak evde bulunan para ve altınları gasp ettiler. Zanlılar olayın ardından kaçtı. Zanlıların yakalanması için Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nce özel oluşturulan bir ekip çalışmalara başladı.


Ekibin yaptığı çalışmalar neticesinde olaya karıştıkları ileri sürülen İ.K., İ.K., M.Ö., R.Y. ve A.B. isimli beş kişi gözaltına alındı. Yaşlı çiftin şahısları teşhis ettiği öğrenilirken, R.Y. isimli şahsın yaşlı çiftin alt kat komşusu olduğu belirtildi. Şahısların olayda kullandıkları kar maskeleri, inşaat eldivenleri ve kuru sıkı silah basın mensuplarına gösterildi.


Olayla ilgili açıklama yapan Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, kendilerine polis süsü vererek yaşlı çiftin silah tehdidiyle parasını gas peden şahısların yakalanması için kurulan ekibin kısa sürede olayı aydınlattığını belirterek, "Mağdurlar zanlıları teşhis etti. Sorgulamaları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi" dedi. Erkan, vatandaşların kendilerini polis olarak tanıtanlardan kimlik sormasını istedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 16:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖMER GÜCÜKO IP: 78.189.74.xxx Tarih : 16.01.2009 22:43:16

yazık çok yazık ve ayıp içlerinden birisi yakın arkadaşlarımdan biriydi hiç yakıştıramadım ve nasıl böyle bişey yapar hayretler içersindeyim daha bikaç saat önce ögrendim inanamadım şuan şoktayım ondan hiç ummazdım her ne yaparsan yap kabuldür ama yüz kızartıcı bi suç affedilemez