3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Şehit aileleri TSK'nın yanında

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadele açıklamasına destek verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Emin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri bugün dernek binasında bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü'nü candan kutladıklarını belirten Mehmet Emin Öztürk, son günlerdeki açılım çalışmalarına tepki gösterdi. Her gün gencecik insanların şehit veya gazi olduğunu, ocaklara ateş düştüğünü, yüreklerin yandığını belirten Öztürk, şunları söyledi: "Terörizme karşı insanların öfkesi her geçen gün biraz daha artmaktadır. Şehit ve gazi olan bu insanlarımız kolay yetişmiyor. Herkes onlardan birşey bekliyor. Tüm bunlara rağmen şehit aileleri ve gazilerimiz adına Vatan Sağolsun diyoruz. Yeni ocaklara ateş düşmemesi için de yetkilileri uyarıyor, tüm tedbirlerin alınmasını istiyor ve bekliyoruz."

Ülkeyi bölüp parçalamak için her türlü çabayı gösteren teröristler ile onların dışarıda ve içerideki tüm desteçilerini nefretle kınadıklarını belirten Öztürk, şöyle konuştu: "Kanlı ellerinizi ülkemizin üzerinden çekin. Terörle hiç bir yere varılamaycağını bilin. Türk Milleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri son PKK'lı yok edilene kadar terörizmle mücadele etmek azim ve kararlılığındandır. Terörizmden fayda ummak ne kadar yanlış ve boş bir çaba ise dış destekçilerin terörizmi kışkırtmaları, onların baskısı ve zoruyla terörist ve onların siyasal temsilcileriyle masaya oturmak da aynı derecede yanlış ve faydasızdır." Temsil ettiği şehit aileleri ve gaziler adına yöneticilerimize de seslenen Öztürk, "Bu boş hayal ve çabaları bırakın. Ne terörizm ne de iç ve dış destekçileri bunlardan hiç bir fayda ve sonuç alamayacaklar" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 12:29:46
Güncelleme :15 Eylül 2009 Salı 12:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?