2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Şehitlik doldu taştı

BAYRAM AREFESİNDE ŞEHİTLİK DOLDU TAŞTI

Ramazan Bayramı arefesinde, Denizli'de şehitlik ziyaretçi akınına uğrarken, protokol üyeleri de şehit yakınlarını yalnız bırakmadı.

Ramazan Bayramı kutlamaları çerçevesinde Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve protokol üyeleri bu sabah ilk olarak Denizli Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevinde yaşlıların elini öpüp hediye veren protokol üyeleri buradan Çocuk Esirgeme Kurumu'na geçti. Çocuklara tişört ve kırtasiye malzemesi hediye edilirken, çocuklar başta Vali Erkmen olmak üzere misafirleri sevgi gösterisiyle karşıladılar.

Vali Yavuz Erkmen ve beraberindekiler daha sonra Denizli Şehitliği'ne geçti. Bayram nedeniyle şehitlikte yoğun bir kalabalığın olması dikkat çekerken, şehit yakınları gün boyu Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Denizli Müftüsü Mehmet Köse'nin okuduğu duanın ardından Vali Erkmen ve beraberindeki heyet şehit kabirlerine karanfil bırakıp şehit yakınlarının bayramlarını kutladı. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı ziyarette, şehit yakınlarına da karanfil hediye edildi. Ziyaretin son bölümünde polis şehitliğine geçilerek dua edildi.

BAYRAM AREFESİNDE ŞEHİTLİK DOLDU TAŞTI
BAYRAM AREFESİNDE ŞEHİTLİK DOLDU TAŞTI
BAYRAM AREFESİNDE ŞEHİTLİK DOLDU TAŞTI
BAYRAM AREFESİNDE ŞEHİTLİK DOLDU TAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 14:35:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 15:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?